Logistiek pakket cursus + Code 95

Wanneer je beroepsmatig een voer- of werktuig gaat besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is, moet je aan kunnen tonen dat je beschikt over de aanduiding Code 95. Dit is verplicht. Deze vermelding (met einddatum) wordt achter de voertuigcategorie op je rijbewijs geplaatst. Via ARBO centrum kun je de cursus logistiek pakket inclusief code 95 voeren. In dit geval behaal je direct het certificaat voor de heftruck, reachtruck, stapelaar en EPT in één dag.

Informatie aanvragen over Code 95?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Logistiek pakket cursus + Code 95

Met de Code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent voor het besturen van een beroepsmatig voer- of werktuig. Bij ARBO centrum volg je de Code 95 cursus voor het logistiek pakket al binnen één dag. Je behaalt dan een certificaat voor zowel de heftruck, reachtruck, stapelaar en EPT. Het certificaat dat je ontvangt wanneer je de cursus succesvol hebt afgerond, is vijf jaar geldig. Daarnaast worden er 7 theorie uren bijgeschreven. 

Om gebruik te kunnen blijven maken van de vermelding Code 95 ben je verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen. Als je vakbekwaam bent voor twee voertuigen is het niet nodig om 70 uur nascholing te volgen. Dit blijft dan gewoon 35 uur. De nascholingscursus Code 95 van ARBO centrum is erkend door het CBR en CCV gecertificeerd.

De cursus logistiek pakket met Code 95 begint om 08:30 en duurt tot 16:30. De cursus duurt een uur langer dan normaal, zodat je aan de 7 uren komt. Graag zelf een lunchpakket meebrengen.

Logistiek pakket cursus + Code 95

Tijdelijk niet beschikbaar

Op zaterdagen rekenen wij een toeslag van €50,- 

Heb je een vraag?

Vragen over een groepstraining?

Laat je nummer achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor de mogelijkheden.

Waarom de logistiek pakket cursus + Code 95 bij ARBO centrum volgen?

Veelgestelde vragen

Inhoud accordeon

Er wordt van werkgevers vereist dat ze kunnen aantonen dat hun personeel kundig is en voldoende instructie hebben gehad. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet een bedrijf kunnen aantonen aan de arbeidsinspectie en verzekering dat de werknemer een gedegen instructie heeft gehad. Dat kan d.m.v. een certificaat. Het is dus voor een werkgever van belang om zijn werknemers deel te laten nemen aan een cursus.

Lees meer

Inhoud accordeon

De basiscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 15.30.

De herhalingscursussen heftruck, reachtruck en hoogwerker: van 08.30 – 12.00.

BHV: van 08.30 – 15.30

VCA cursus zonder examen: van 08.00 tot 16.00

VCA cursus inclusief examen: van 8.00 tot 17.30

Lees meer